Donar: vliegende start van het seizoen

Een bericht van het bestuur namens onze voorzitter Jannes Stokroos. Over een vliegende start, trots, dankbaarheid en iets moois in de nabije toekomst. Lees snel verder!

En dat moet u letterlijk nemen. Na een korte maar gedegen voorbereiding hebben we Europees al heel wat vlieg- en speelminuten gemaakt.

De DBL-competitie begint donderdag 5 oktober met de strijd om de Supercup. Zaterdag mogen we naar Leiden om ons te meten met één van de andere titelkandidaten, kortom een enorm druk programma dat een zware wissel trekt op het team. Maar natuurlijk ook op de rest van de organisatie. Gelukkig staat ook die als een huis.

In de media heeft u kunnen lezen dat we met MartiniPlaza en de gemeente goed in gesprek zijn over het realiseren van een topsporthal en trainingsfaciliteiten die passen bij onze ambities en prestaties. Daarnaast komen we binnenkort met nieuws over een aantal samenwerkingsovereenkomsten waar één dezer dagen de handtekeningen onder gezet gaan worden waardoor de stevige basis onder ons Donar verder wordt versterkt en verbreed. #together we win!

Lees gehele bericht via donar.nl.